Ett bra besök i en blomsterbutik

Ett bra besök i en blomsterbutik

Det här är ett blogginlägg om blommor. Jag tänkte berätta om när jag besökte en blomsterbutik i Ängelholm för ett tag sedan. Jag fick ett riktigt bra bemötande av personalen, det är ett besök som jag aldrig kommer att glömma.

Jag bor i ett område där det finns många snygga hus i närheten och som sådan är det många som äger sina egna hem och de vill dekorera sina hem med blommor, men att köpa dem på stormarknader verkar inte vara något man kan göra eftersom de inte ser särskilt välskötta ut och vad som helst.

Att jaga butiker som säljer blommor verkar alltså inte vara något ovanligt.

Det har också hänt mig: Jag körde runt och passerade flera ställen där man kunde köpa alla möjliga sorters blommor och när jag äntligen hittade en butik som sålde blommor av hög kvalitet blev jag mycket nöjd. Det bör tilläggas att jag har besökt ett par blomsterbutiker tidigare men jag har inte riktigt känt att jag har fått det bemötandet som man förväntar sig få av personalen i en butik. Därför har jag också letat mig vidare.

Som jag nämnde i början var jag för ett tag sedan inne i en blomsterbutik i Ängelholm. Det var en riktigt fin butik med många fina blommor och växter. Man såg tydligt att blommorna togs omhand av personalen, de har ju dessutom kunskap i hur de på bästa sätt ska ta hand om olika typer av blommor och växter. Väl inne i butiken fick jag riktigt bra hjälp, jag visste inte riktigt vad jag sökte när jag gick in. Eller jag visste att jag ville ha en ny blomma i vardagsrummet men jag visste inte vad som skulle passa in där, det fick jag bra hjälp med. Servicen var av högsta nivå, precis så man förväntar sig bli bemött när man kliver in i en butik.


Kommentarer är stängda.