Kom i Ro

Kom i Ro

God förmiddag alla mina underbara läsare och varmt välkomna in till bloggen. Jag tänker berätta om hur jag gjorde när jag under hösten kände mig stressad och hur jag hittade ett sätt att komma till rätta med det här problemet. Jag letade efter något företag som erbjuder taktil massage i Ljungsbro med omnejd och jag hittade då ett företag som heter Kom i Ro. Jag har varit där några gånger och denna taktila massage är det som passar bäst för mig. Vi har alla olika förutsättningar, önskemål och behov, jag har tidigare gått vanlig massage men på grund av fibromyalgi så klarade inte min kropp av den rätt så hårda massagen. Jag behöver en mjukare typ av massage och det hade sagts att taktil massage skulle vara bra. Det var därför jag sökte efter något företag inom taktil massage i Ljungsbro och jag är glad att jag fann Kom i Ro. Jag kan inget annat säga än att så bra som jag mår nu kan jag knappt komma ihåg när jag mådde sist. Det tror jag till stor del har att göra med denna taktila massage. Om du nu känner att du vill få veta lite mer om Kom i Ro och det här med taktil massage i Ljungsbro så hoppas jag att du kommer att ta kontakt med dem, eller i alla fall kika närmare på dem på deras hemsida. Jag gör som så att jag stoppar in en länk i texten som det bara är att klicka på, då kommer ni direkt in på deras egen sida på nätet. Med detta sagt önskar jag alla mina kära läsare en fin dag och en trevlig kommande helg. 


Kommentarer är stängda.